home


jaartraining

workshops

tochten

wilderniskids

coaching

natuurlijke heling

marijke van langen

aanmelden

partners

contact


Ga naar facebook

 


Coaching

Coaching bij de Kleine Wilg is gericht op het ontdekken, bewust worden van jouw unieke kracht en hoe je deze kunt inzetten in deze wereld. De coaching vindt buiten in de natuur plaats (tenzij anders afgesproken).

In mijn visie heeft ieder mens een eigen unieke kracht. Die kracht waarmee jij op jouw manier kan bijdragen aan deze wereld. Die kracht die jou vertelt: Dit ben ik! Dit is mijn passie!

Het leven is een ontdekkingsreis naar het vinden van jouw eigen specifieke kracht. De weg deze kracht te ontdekken zal een weg zijn vol uitdagingen en levenslessen. Het leven en jouw keuzes daarin bepalen jouw weg. Soms leidt dat tot mooie beklimmingen, ontdek je wonderlijke valleien en heldere beekjes, soms leidt het tot grote omwegen, dwaaltochten en kronkelpaden langs diepe afgronden.

Het kan fijn zijn als er dan iemand met je meeloopt, luistert, verhelderende vragen stelt en je begeleidt op je reis of in de wegberm staat en je bemoedigt die sprong te wagen, de volgende stap te zetten.


De Kleine Wilg


Het is mijn passie samen met mensen op reis te gaan. Om een stukje mee te mogen lopen en te luisteren naar jouw verhaal en samen te kijken naar de volgende stap op jouw weg naar wie jij bent, naar wat jouw kracht is en hoe je die kunt inzetten in deze wereld.

Ik doe dit wandelend, in de natuur. Al lopende voort kom je makkelijker tot goede gesprekken. Op de vele natuurtochten, overlevingstochten en tijdens een lange solo voettocht heb ik mogen ervaren hoe krachtig de natuur kan zijn. De natuur draagt vele antwoorden in zich. Het vraagt je om bewust te kijken naar hetgeen om je heen. Tijdens een coachende wandeling of een wandelende coaching zal de natuur dan ook een inspiratiebron zijn.

Neem voor vragen en investering contact op via info@dekleinewilg.nl
 
   

info@dekleinewilg.nl