home


jaartraining

workshops

tochten

wilderniskids

coaching

natuurlijke heling

marijke van langen

aanmelden

partners

contact


Ga naar facebook

 


Partners

Naast mijn eigen workshops van De kleine wilg organiseer ik ook activiteiten in samenwerking met BareFeet survival en Ydra Mundi.


BareFeet survival

De wilde natuur: een begrip, een verlangen, een angst, een oergevoel waar we meestal ver vandaan blijven. Voor onze voorouders was het hun thuis. Voor hen was het geen overleven maar eenvoudig 'leven'. De stam als samenleving, het bos als supermarkt, de maan als agenda. Het ritme van de natuur bepaalde de snelheid van het leven.


BareFeet survival is opgericht om mensen dat oergevoel weer te laten ontdekken. Het vertrouwen hervinden in wat je zelf kan met weinig of geen moderne hulpmiddelen. Geen vluchtige blik meer, maar een glimlach en een verlangen naar het bos, naar de wilde natuur.barefeet survival

www.barefeetsurvival.nl


Ydra MundiZie je wel eens de witte achterkanten van de herten als je in het bos bent? Wil je ook de andere kant wel eens zien? Luisteren naar de verhalen van het bos ? Het bos echt ontmoeten?

Dat kan!

Ydra Mundi geeft workshops in natuurlijk bewustzijn om je beleving in de natuur te verdiepen. Als je het bos echt wilt ontmoeten helpt stil zijn, een open blik, luisteren en rustiger bewegen. Misschien ga je wel sluipen of zelfs stilzitten. De vogels zullen je vertellen of je het goed doet.

Zo word je meer een deel van het bos. Zie je de herten voor ze jou opmerken, maar je zult zien, er valt nog veel meer te beleven in het bos. Andere dieren, hun sporen, maar ook de planten en bomen vertellen hun verhaal.

Wie weet ontmoet je ook je eigen natuurlijke kant als je tot rust komt en stil bent. Want jij bent een onderdeel van die wilde natuur. En die wilde natuur is een onderdeel van jou!

 

Ydra Mundi

 

www.ydramundi.nl


 
   

info@dekleinewilg.nl